Om firmaet

Om firmaet

Viborg el-service etableret i 2002 af el-installatør Henrik Poulsen. Firmaet koncentrer sig om service hos private og mindre erhvervskunder.

Vi leverer hurtig service og har stor ekspertise i servicering af div el-installationer. Her får Du den direkte vej til den person Du taler med i telefonen og den der udfører jobbet. Vi kan vejlede Dig som kunde direkte under udførelsen af arbejdet.

Vi samarbejder og har samarbejdet med flere lokale håndværkere, køkkenfirmaer, arkitekter, ingeniører og boligudlejningsselskaber siden 2002.

Hoved entreprise

Vi udfører mindre hovedentrepriser med faste samarbejdspartner. Så står Du med renovering af køkken, bad, mindre tilbygning klarer Vi også det.

Hvidevareservice og salg af nye hvidevarer

Vores Montør Klaus Pontoppidan har stor erfaring i fejlfinding og rep. Af hvidevarer. Vi leverer og monterer nye hvidevarer i samarbejde med lokal leverandør, så man typisk har ny installeret samme dag.

Udbedring af fejl og mangler i el-installationer

Vi har stor erfaring i lovliggørelse af eksisterende el-installationer i forbindelse med salg af ejendomme. Ligeledes kan Vi udbedre følgeskader.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde på (+45) 40 60 34 56  eller på mail viborgelservice@gmail.com 

Medarbejdere

Henrik Poulsen

El-installatør og indehaver
Henrik har 30 Års erfaring inden for el-faget med service og projektering.

Mobil: 40 60 34 56

Montør Klaus Pontoppidan

Klaus har over 35 Års erfaring inden for el-faget med service og hvidevare service. Klaus har været ansat i Viborg el-service siden 2004 som montør.

Mobil: 30 27 00 04