Autoriseret el-installatør i Viborg

Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe med dine el-installationer.

Viborg El-service tilbyder autoriseret el-installatør

Har du brug for hjælp til en el-installation? Så er du kommet til det rette sted. Hos Viborg El-service kan du få hjælp af en autoriseret el-installatør med stor erfaring indenfor alle former for el-installationer for både privatkunder og erhvervskunder omkring Viborg og omegn. Ved større opgaver såsom nybyg eller renovering kan vi tilbyde en samlet installation.

Rådgivning af en erfaren el-installatør

Har du brug for hjælp til at finde den rette el-installation? Så står vi klar til at rådgive dig. Vi har over 30 års erfaring indenfor faget, så vi er bekendt med alle typer opgaver og har ekspertisen til at vejlede dig om den helt rette løsning til din bolig. Vi tilbyder en direkte vurdering og udførelse af opgaven, når vi er ude hos dig. Du er således i direkte kontakt med os, indtil din opgave er udført. Derudover kan vi udregne prisen på stedet, så du ved, præcis hvad opgaven vil koste.

Vi leverer hurtig service og har stor ekspertise i servicering af diverse el-installationer. Her får du en direkte vej til den person du taler med i telefonen og den, der udfører jobbet. Vi kan vejlede dig undervejs under udførelsen af arbejdet, så du føler dig tryg i processen.

Vi tilbyder akut el-service når uheldet er ude.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en el-installation? Så kontakt os i dag på telefon 40 60 34 56 eller på mail viborgelservice@gmail.com. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.