Hvidevareservice i Viborg

Har du problemer med dine hvidevarer? Vi tilbyder kontrol af hvidevare-installationer og hurtig udskiftning af hvidevarer.

Kontrol af hvidevare-installationer

Er du i tvivl, om dine hvidevarer er opsat korrekt? Så kan det være en god idé at få installationen tjekket igennem. Hvis en vaskemaskine eller opvaskemaskine ikke er opsat korrekt, kan du risikere en større vandskade, som ikke vil kunne dækkes af din forsikring. Hos Viborg El-service har vi stor erfaring med at undersøge installationer, og vi finder altid den bedste løsning for dig.

Akutte problemer med hvidevarer

Er din vaskemaskine eller opvaskemaskine pludselig holdt op med at virke? Når du oplever problemer med vaskemaskinen, gælder det om at få problemet løst hurtigt og effektivt, så du kan få hverdagen til at fungere optimalt igen. Vi kan både hjælpe dig med at reparere din nuværende vaskemaskine eller installere en ny. Vi har et bredt udvalg af hvidevarer på lager, som vi kan installere med det samme, så du ikke behøver at vente på, at de kommer hjem. Vi hjælper med hvidevareservice i Viborg og omegn.

Få hjælp til hvidevareservice

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud på hvidevareservice? Så kontakt os i dag på telefon 40 60 34 56 eller på mail viborgelservice@gmail.com. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.