El-tavle i Viborg

Vi tilbyder service og udskiftning af el-tavler og sørger for, at din el-tavle opfylder alle sikkerhedskrav.

Få tjekket din el-tavle

Har du mistanke om, at din el-tavle er forældet? Det er vigtigt at få tjekket din boligs el-tavle, da et forældet relæ kan resultere i stød til boligens beboere. Årsagen til dette er, at ældre relæer er langsommere til at slå fra, når der registreres for høj spænding i kablerne. Hos Viborg El-service kontrollerer vi altid sikkerheden af el-tavler grundigt, når vi er ude på et el-tjek.

Salg af el-tavler

Skal el-tavlen udskiftes? Hos Viborg El-service tilbyder vi både kontrol og salg af el-tavler i Viborg og omegn. Vi rådgiver altid grundigt i, hvilken el-tavle der vil passe bedst til netop din bolig og finder den helt rette løsning. Når du vælger os til at udskifte din el-tavle, er du garanteret en, der er godkendt, og som opfylder alle sikkerhedskrav. Ud over sikkerheden er der flere andre fordele ved at få udskiftet din el-tavle:

• Forsikringen dækker, hvis der opstår skader.
• Strømforsyningen optimeres.
• Lovgivningen overholdes.

Kontakt os allerede i dag

Vil du have tjekket dine el-tavler? Så kontakt os i dag på telefon 40 60 34 56 eller på mail viborgelservice@gmail.com. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.