El service i Viborg

Vi tilbyder alle former for el-service, herunder fejlfinding, hvidevareservice, netværksinstallationer og lavenergi-belysninger.

Få hjælp til din el service

Har du brug for hjælp med el service? Hos Viborg El-Service har vi stor erfaring med både større og mindre serviceopgaver, såsom fejlfinding, mindre reparationer, fejl ved installationer, hvidevareservice, netværksinstallationer og belysning. Vi har en del mindre samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde en totalløsning indenfor el-installationer. Vores el- installatører er autoriserede og kompetente til at løse enhver el-opgave.

Akut service

Står du med et akut problem? Så kontakt Viborg El-service. Vi tilbyder hurtig og effektiv afhjælpning på problemet. Vi har ekspertisen til at udføre arbejdet på stedet. Vi tilbyder desuden altid grundig rådgivning inden vi påbegynder arbejdet, så vi finder den helt rigtige løsning. Vi hjælper både erhvervskunder og privatkunder med serviceopgaver omkring Viborg og omegn.

Den gode kundeoplevelse

Vi bestræber os altid på at levere et arbejde af højeste kvalitet, samtidig med at vi giver vores kunder en god service. I vores arbejde prioriterer vi altid at have en god dialog med dig som kunde, hvor vi lytter til dine tanker og ønsker. Vi følger altid opgaven til dørs og går ikke hjem, før alt er, som det skal være.

Kontakt Viborg El-service

Vil du høre mere om vores serviceopgaver? Så kontakt os i dag på telefon 40 60 34 56 eller på mail viborgelservice@gmail.com. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.